Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Informatie schema's en tabellen

Strada Running Trainingsschema's

Als je mee wilt doen aan een wedstrijd, van 10 km tot aan het lopen van een marathon, dan kan je het beste een schema volgen dat precies bij jou past en op verantwoorde wijze aangeeft wat je kan doen(trainen) per week. Dat kan via diverse trainingsschema's. Je traint in alle gevallen efficiënt en effectief. Aan deze schema's zijn kosten verbonden.

Strada Running biedt de volgende mogelijkheden:

  1. Basic. Dit is een gratis schema zonder data, met 3 trainingen per week.
  2. Standard. Dit is een schema gebaseerd op 3 of 4 trainingen per week, gericht op een specifieke wedstrijd en een specifieke doelstelling (eindtijd).  
  3. Premium. Dit is een maat geschreven schema, helemaal naar jouw wensen ingevuld en voorzien van een uitgebreid tempo advies.
  4. Power. Dit is een maat geschreven schema, helemaal naar jouw wensen ingevuld en voorzien van een uitgebreid tempo advies op basis van de Stryd Powermeter test, inclusief 3 Critical Power testen. De prijs van het  schema is exclusief de huur van een Stryd Power meterJe kan gedurende de looptijd van het schema (20 weken) een Stryd footpod huren met recht op aankoop. Dit wordt dan verrekend met de prijs van een Stryd footpod (= € 229,95).

NB. Voor alle schema's geldt dat je er slechts 1 per keer (= periode/wedstrijd) kunt aanvragen en zijn excl. btw (hoog).

 

Download een van de gratis schema's!

Registreer je eerst op de site en en als dat volledig is afgerond kan je na inloggen het betreffende schema downloaden of aanvragen.

Registreer je op de site Kies het (gratis) schema Of vraag een van onderstaande betaalde schema's aan

 

Standard
35/per periode
4 Trainingen per week
20 Weken periode
Specifieke wedstrijd
Specifieke eindtijd
 
Power
120*/per periode
Persoonlijk
Trainingen op maat
20 Weken periode
24/7 ondersteuning
Specifieke wedstrijd
Specifieke eindtijd
Stryd Power Meter *
3 x Stryd Critical Power Test
Tempo tabel op basis van Power (maar ook tempo en hartslag)
* voor de Stryd footpod wordt  € 50 huur in rekening gebracht,  dit wordt verrekend als je de powermeter besluit te kopen (€ 229,95)
 
 

 

Tafelbergtraining:

ZATERDAG 25 MEI

Heuvel/trail/cross training in de omgeving van de Tafelberg in Blaricum

De aanvang is om 09:30 uur.

Iedereen is welkom. Je moet wel al loopervaring hebben.

 

 

 

Guests Online

We hebben 33 gasten en één lid online