Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
 • fr-FR
 • English (UK)

Strada Running

Strada Running informatie. Voor alle actieve leden ...


  Lees meer ...
SRcoach stryd 5

Training en Schema's

Bij Strada Running vind je GRATIS schema's en PERSOONLIJKE schema's vanaf € 35.


Lees meer ...

Services and More

Tabellen, Schema's, Wedstrijden, Uitslagen
en Wetenswaardigheden ...

Lees meer ...
x
Registreer
x

Nieuws en reacties

 • SR TAB 3

  Anna's Hoeve Training

  Op zaterdag 29 februari hebben we voor de eerste keer de training gedaan bij Anna's Hoeve. Gestart vanaf het Bluk in Laren zijn we naar de grote heuvel die in dat gebied ligt gerend. Deze heuvel biedt heel veel mogelijkheden qua bergop lopen, mn. omdat de hellingen langer zijn. De training afgesloten met koffie en thee in het theehuis. Gaan we meer doen.
   
 • Marieke Schooneman

  De trainingen van John op zaterdagochtend op de Blaricumse hei zijn een hoogtepunt in mijn week. Door afwisseling in zowel programma, parcours en terrein is het een hele goede training in mijn marathonschema’s. En vooral een goede aanvulling op mijn individuele duurloopjes. Maar belangrijker nog; er is niets fijner dan de drukke werkweek van je af rennen tussen het groen, welk seizoen ook, samen met een vaste groep enthousiaste (marathon)lopers.
   
 • Succesvolle N70 Trail

  Op zondag 02 september 2018 werd de N70 Trailrun over de N70 natuurroute georganiseerd, met deelnemers Ineke, Frans, Fred, John en Johnny. De N70 natuurroute is een parcours door een prachtig stuk landschap in het Rijk van Nijmegen. Het parcours verloopt door een heuvelachtig en bosrijk gebied en heeft een lengte van ongeveer 14 kilometer. Een prachtige en intensieve route voor een echte trailrun! De hoogtemeters en de zware ondergrond en mogelijk ook de blubber in geval van regen, maken van de langste afstand een stevige dobber voor zelfs de best getrainde trailers.
   

AMERERONGSE BERG TRAIL
ZATERDAG 4 DECEMBER A.S.

Inschrijven: KLIK HIER

 

Tafelberg Training:

Training zaterdag 11 december a.s. bij de Tafelberg.

Gratis heuvel/trail/cross training in de omgeving van De Tafelberg in Blaricum.

De aanvang is om 09:30 uur.

Iedereen is welkom. Je moet wel al wat loopervaring hebben.

 

 

 

Guests Online

We hebben 80 gasten en geen leden online