Strada Running Trainingsschema's

Als je mee wilt doen aan een wedstrijd, van 10 km tot aan het lopen van een marathon, dan kan je het beste een schema volgen dat precies bij jou past en op verantwoorde wijze aangeeft wat je kan doen(trainen) per week. Dat kan via diverse trainingsschema's. Je traint in alle gevallen efficiënt en effectief. Aan deze schema's zijn kosten verbonden.

Strada Running biedt de volgende mogelijkheden:

  1. Basic. Dit is een gratis schema zonder data, met 3 trainingen per week.
  2. Standard. Dit is een schema gebaseerd op 3 of 4 trainingen per week, gericht op een specifieke wedstrijd en een specifieke doelstelling (eindtijd).  
  3. Premium. Dit is een maat geschreven schema, helemaal naar jouw wensen ingevuld en voorzien van een uitgebreid tempo advies.
  4. Persoonlijke Tempo Tabel Dit is een op maat geschreven tempo advies, op basis van recente wedstrijdgegevens of doelstelling.

NB. Voor alle schema's geldt dat je er slechts 1 per keer (= periode/wedstrijd) kunt aanvragen en zijn excl. btw (hoog).

 

Download een van de gratis schema's!

Registreer je eerst op de site en en als dat volledig is afgerond kan je na inloggen het betreffende schema downloaden of aanvragen.

Registreer je op de site Kies het (gratis) schema Of vraag een van onderstaande betaalde schema's aan

 

Standard
35/per periode
4 Trainingen per week
20 Weken periode
Specifieke wedstrijd
Specifieke eindtijd
 
Tempo Tabel
25
Persoonlijk
24/7 ondersteuning
Specifieke wedstrijd
Specifieke eindtijd
Inclusief Power
Op basis van tempo, hartslag
min/km /- km/u - min/400m